Галерија Дома > Fényképeim/My Photos > Karlskruna - Svédország
Кликни за целосна големина на сликата
hattyúk /swans
DSC05405.JPG DSC05408.JPG DSC05424.JPG DSC05427.JPG
Отцени го фајлот (отценките се : 0 / 5 with 7 votes)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е